Lite bilder

Nyårsafton gick jättebra för Saffrans del! Hon fortsätter att vara helt orädd för ljud, och låg och sov på rygg i soffan fast det smällde en hel del utanför. När klockan började närma sig 23.50 var det så många och höga smällar att hon vaknade och tittade förvånat omkring sig. Då tog jag det säkra före det osäkra och gav henne sitt hjortben, och det låg hon sedan och tuggade på de kommande 40 minuterna, rakt igenom alla explosioner och knallar utan att blinka! Härligt!!

Hon älskar verkligen ben och gnager riktigt bra, sina små valptänder till trots. I julklapp fick hon och Ärtan varsitt, stort märgben av mig och Saffrans var helt rengnagt och närmast polerat dagen efter. Idag, alltså över en vecka senare, var vi på besök hos föräldrarna och Ärtan, och på Ärtans ben var det en hel del ätbart kvar! Saffran offrade sig såklart och hjälpte till. Vi har aldrig haft en hund som varit så glad i ben förut :-)

Tyvärr ryker Ärtan och Saffran ihop någon gång nästan varje gång de ses. Saffran svarar upp när Ärtan ska ge henne en tillsägelse, och då blir det lite slagsmål. Det började redan när de bodde tillsammans, men det har nog blivit lite värre nu, men kanske mest pga att Saffran blivit större. Jag har faktiskt aldrig varit med om att en såpass ung valp svarar tillbaka på tillsägelser, och det känns lite jobbigt även om de går fint ihop den mesta tiden. Det värsta är nästan att jag blir nervös när hon är lös med andra, främmande hundar. Jag blir nervös över att hon inte ska ta deras tillsägelser, utan istället svara tillbaka och starta bråk. Det har än så länge inte hänt, utan främmande hundar har hon större respekt för än Ärtan, men ändå. Hon är helt klart en tuff brud ;-)   Alla hundar ska tydligen ha sin beskärda del av krånglig personlighet!

Till sist lite bilder på världens (även om nog inte Ärtan håller med mig) mysigaste valp!

This entry was posted in Bilder, Saffran. Bookmark the permalink.

One Response to Lite bilder

  1. LottaR says:

    Klart Saffran är tuff med en Viking till pappa!