Tappad sug

Länge sen jag uppdaterade här. Har helt tappat motivationen för agility tyvärr. Känner faktiskt ingen som helst lust att träna längre. Kanske lika bra när man ser ut som att man svalt en badboll och får groteskt ont i höfterna så fort man anstränger sig det allra minsta för mycket? Hoppas innerligt att lusten kommer tillbaka i framtiden. Annars får man väl hitta på någonting annat att göra.

Nyår gick jättebra, Saffran fortsätter vara totalt oberörd. Vi firade i Näsfjället, som vi gjort de senaste åren, och där uppe firas ju nyår som det borde göras. Raketer till och från  i tjugo minuter runt tolvslaget, men annars inget mer. Saffran fick ett ben, men även innan hon fick det smällde det till någon gång och hon vinklar liksom inte ens på örat, det ser ut som att hon är döv just när det kommer till pangande :-D    Ärtan blir lite stressad just när det smäller, men fick också någon tuggpinne och då var saken biff. Kom och mötte glatt vid dörren när jag och tjejerna kom in från raketskådandet. Nisse var ju traumatiserad i typ två timmar efter att smällarna slutat också, på den tiden det begav sig. Så skönt att nuvarande hundar inte lider.

Efter nästan 1,5 vecka i Näsfjället möts man av ca 20 desperata mejl från facebook som undrar vart man tagit vägen. Sjukt, så lång tid är det ju inte. Och oh vad skönt det är att slippa fb med all pk-maffia och amatörpolitiker som bara känner att de måste trycka upp sina åsikter i mitt nylle. Kom tillbaka när ni tycker något på riktigt och inte bara tävlar i att framstå som godheten personifierad hela tiden, så otroligt tröttande för en i grunden ond människa som jag.

Nu sitter jag mitt i natten här med värsta halsbrännan hittills… Den hindrar mig ifrån att sova, blä :-(   Kanske blir en unge med kalufs ändå?  ;-)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.