Saffrans första vinst!!!!!!

Ja, lite kaxig rubrik kanske, men vad 17!! Vi gick ju faktiskt och VANN blåbärsklassen small i torsdags!! Och det med den näst bästa tiden oavsett storlek! SÅ stolt och glad!!! Saffran gjorde allt rätt och det var superkul att vara på planen med henne! Tre byten var det i Malins blåbärsklass och jag tror att vi fick till ett av varje sort: först blindbyte (lite osäker på om jag gjorde det eller ej, men tror att det blev ett sånt! Pappa missade att filma första delen av loppet), sen framförbyte och till sist bakombyte :-)   Alla var visserligen i tunnlar, men ändå! ;-)   Vi fick också till en fin sväng ur en kort rak tunnel, så vi inte missade hopphindret som stod i vinkel efter, som ett flertal smallhundar faktiskt gjorde! Det enda mindre bra var väl att det blev en liten tjuvstart. Hon startade någon millisekund innan jag sa “kör”. Men konstigt nog tycker jag ju att det är bättre än att hon står och stirrar på något annat, så jag bryr mig inte!! Här kommer den något skakiga filmen:

Pytteligan var en jätterolig och riktigt klurig bana! Hälften av startfältet diskade sig, men jag och Ärtan var nära att göra en nolla! Tyvärr gick hon in i andra porten i slalom, så fem fel och ett par sekunder försvann där, men vi kom ändå på fjärde plats! Så det känns bra inför kommande deltävlingar! :-)

This entry was posted in Agilitytävling, Ärtan, Filmer, Saffran, XS-klass. Bookmark the permalink.

Comments are closed.