Agilitytävling i Strängnäs

Ärtan tävlade två agilitylopp och ett hopplopp i Strängnäs i söndags! Jag mådde konstigt och Ärtan löpte (vilket jag glömde bort inför första loppet!! Inte så lätt att komma ihåg när det inte är ens egna hund, men loppen efter bar jag omkring henne innan start och använde löpmatta ;-) ), men tycker att vi ändå gjorde bra ifrån oss! Ärtan var jätteseg och nästan ointresserad innan loppen, men på banan ser det inte ut att vara något fel på hennes sprutt! Pinnar på klart godkänt, trots löp! En enda nolla lyckades vi få till, trots en grov vägran på första hindret… Hon var långt förbi det första hindret, men det är domaren som dömer (och tidtagaren, man ser på filmen att den inte alls är med och fortsätter hålla upp tidtagaruret trots att tiden borde gått igång när hon passerar första hindret…) så vi fick en nolla på en tid som för första gången klarade referenstiden i hopptvåan! Weee! :-D   Det finns hopp (höhöhö)! Och nu är hon officiellt snabbare än Frasse, han klarade tyvärr aldrig referenstiden i hopptvåan… Så det var vårt bästa resultat för dagen. Banorna (särskilt de två första) var rätt öppna och lätta, så många nollade med snabba tider och då har inte vi något att komma med. Bara att hoppas det blir svårare banor på Stockholmsavdelningen om två veckor!

Här kommer film på våra lopp!

Saffran var med och praoade på tävlingen, och skötte sig faktiskt riktigt bra. Blev tyst rätt snabbt i stålburen och låg i alla fall då och då ner och vilade i den! :-D   Utanför den uppförde hon sig mindre bra första halvan av tävlingen, men efter ett par timmar kunde hon gå omkring i vimlet utan att skälla! Det tar sig! :-D

This entry was posted in Agilitytävling, Ärtan, Filmer. Bookmark the permalink.

Comments are closed.